Αρχική > υπηρεσίες > Μη επεμβατικές θεραπείες > Κρυολιπόλυση (FusioMed Ice Duo)
Bookmark and ShareΧρήσιμες Πληροφορίες

Η κρυολιπόλυση με τη μέθοδο FusioMed Ice Duo αποτελεί το επόμενο «όπλο» στη μείωση του σωματικού λίπους προσφέροντας μια αναίμακτη και εντελώς ακίνδυνη καταστροφή των λιποκυττάρων από περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση λίπους, όπως είναι η κοιλιά, οι γλουτοί και οι μηροί. Το FusioMed Ice Duo μπορεί να αντικαταστήσει την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, προκαλώντας υπερθέρμανση και στη συνέχεια πάγωμα των λιποκύτταρων με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωσή τους. Η μέθοδος αναπτύχθηκε από ερευνητές των εργαστηριών της BIOTEC ITALIA και η αποτελεσματικότητά της έχει πιστοποιηθεί μεταξύ άλλων από κλινικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής αυτό του Harvard και της Massachusetts.

Το FusioMed Ice Duo διαθέτει δυο εξελιγμένες κεφαλές που δημιουργούν υποπίεση, έλκοντας σε ένα κώδωνα την περιοχή του τοπικού λίπους. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται μια διαδοχική διαδικασία έντονης θέρμανσης με RF (Bipolar Radiofrequency 60 OC ) και έντονης ψύξης (-10 οC έως -15οC), που είναι σε θέση να επιδράσουν μόνο στα κύτταρα του λίπους της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία. Ο ασθενής στην αρχή έχει την άβολη κάπως αίσθηση της έντονης ψύξης αλλά και της έλξης, ωστόσο αυτό υποχωρεί μετά από δυο - τρία λεπτά. Κατά την εφαρμογή της κρυολιπόλυσης, τα λιποκύτταρα στο σημείο εφαρμογής ψύχονται με αποτέλεσμα τη σταδιακή νέκρωσή τους και στη συνέχεια τη φυσική απόπτωσή τους από τον οργανισμό.

Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος απαιτούνται από μία έως τρεις συνεδρίες και το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένο μετά από τρεις μήνες. Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη.
Φωτογραφίες
Video
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης με FusioMed Ice Duo;
  • Αποτελεί μια ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ μέθοδο
  • Ανώδυνη θεραπεία, χωρίς αναισθησία
  • Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά την εφαρμογή της θεραπείας στις καθημερινές του δραστηριότητες
  • Το FusioMed Ice Duo διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα σε περιοχές με εντονότερο πρόβλημα, ενώ δίνει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής και σύσφιγξης του σώματος
  • Ορατή & άμεση μείωση της κυτταρίτιδας όλων των τύπων και σε όλα τα στάδια
  • Δεν δημιουργεί καμία βλάβη στους πέριξ ιστούς όπως τους μυϊκούς, τα νεύρα και τα οστά
  • Δεν εκχύνονται στον οργανισμό τοξίνες που προέρχονται από τη διαδικασία καταστροφής των λιποκυττάρων, όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές
  • Σε αντίθεση με άλλα συστήματα κρυολιπόλυσης, το FusioMed Ice Duo μπορεί να εφαρμοσθεί σε δύο περιοχές ταυτόχρονα ενώ απαιτεί το μισό χρόνο θεραπείας
  • Η μέθοδος μπορεί να συνδυαστεί χωρίς περιορισμούς με σωματική άσκηση αλλά και άλλες τυχόν θεραπείες που έχουν επιλεγεί από τον θεράποντα ιατρό.
Ποιες είναι οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία με Fusiomed Ice Duo;
Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι κυρίως: κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατα και χέρια.

Σε ποιους απευθύνεται αυτή η θεραπεία;
Κατάλληλοι υποψήφιοι για το Fusiomed Ice Duo είναι τα άτομα που είναι σε καλή γενική κατάσταση και παρουσιάζουν πρόβλημα εναπόθεσης τοπικού λίπους που τους ενοχλεί.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Το αποτέλεσμα είναι οριστικό και δεν χρειάζεται επανάληψη στην περιοχή που έχει εφαρμοστεί.

Πόσο κοστίζει η θεραπεία;
Το κόστος της κρυολιπόλυσης με FusioMed Ice Duo καθορίζεται από την έκταση του προβλήματος και την περιοχή που θα εφαρμοστεί, για αυτό και επ’ ακριβώς μπορεί να οριστεί μόνο μετά από κλινική εξέταση. Κατά προσέγγιση ξεκινάει από 650€ η θεραπεία.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και o Δρ. Αθανασίου θα σας απαντήσει στα δικά σας ερωτήματα για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.
Όνομα*
Email*
Τηλέφωνο
Φύλο
Μήνυμα
Πληκτρολογήστε τον αριθμό (Antispam)
 

πλαστικος επικοινωνια

powered by

Copyright 2011 Athens Beverly Hills ΔΡ.Αθανασίου