Αρχική > Ιατροί

Brochure - Φυλλάδια

Κάντε κλικ στην εικόνα για να κατεβάσετε σε μορφή pdf την τελευταία μπροσούρα και τα ενημερωτικά φυλλάδια.


therapies


face therapies

Bookmark and Share

athens beverlyhills glyfada


Μετά την επιτυχημένη πορεία του Athens Beverly Hills Plastic Surgery στο Κολωνάκι, το οποίο δραστηριοποιείται στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Δερματολογίας, δόθηκε στον Δρ. Αθανασίου το έναυσμα για την επέκταση και δημιουργία του Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα. Πρόκειται για ένα υψηλών προδιαγραφών ιατρικό διεπιστημονικό κέντρο συνολικής έκτασης 800τμ, το οποίο δραστηριοποιείται στους τομείς: πλαστική χειρουργική, δερματολογία, αντιγήρανση, γυναικολογία - μαιευτική, αισθητική γυναικολογία, τμήμα μαστού, γενική χειρουργική, γαστρεντερολογία, αγγειοχειρουργική, ορθοπαιδική, ουρολογία - ανδρολογία, οφθαλμολογία, γναθοχειρουργική, ωτορινολαρυγγολογία, ενδοκρινολογία και μεταμόσχευση μαλλιών.. Εξειδικευμένοι ιατροί από διαφορετικές ιατρικές ειδικότητες με διαρκή επιστημονική ενημέρωση, σύγχρονες μεθόδους και πρωτοποριακό ιατρικό εξοπλισμό προσφέρουν υπεύθυνη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που αφορούν τόσο στην εξωτερική εμφάνιση και υγεία, όσο και στην εσωτερική ισορροπία του ατόμου.

Στα εγκαίνια του "Athens Beverly Hills Medical Group" - που πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου – παρευρέθησαν πάνω από 1.000 άτομα. Eπώνυμοι ιατροί όλων των ειδικοτήτων, προσωπικότητες του επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου, εκπρόσωποι φορέων, εκδότες, προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου, της μόδας και της κοσμικής ζωής της Αθήνας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του ιατρικού διεπιστημονικού κέντρου και να ενημερωθούν για τις ιατρικές ειδικότητες που διαθέτει.

Δείτε το video και διαβάστε τα δημοσιεύματα των εγκαινίων!

Το Athens Beverly Hills Medical Group στη Γλυφάδα, βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου 12 και Λαοδίκης
33-35.

Δέχεται ραντεβού καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 – 21:00 και Σάββατο 11:00 – 16:00, στα τηλ.: 210 8949920, 210 8949090.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.abh-medicalgroup.com


 

πλαστικος επικοινωνια

powered by

Copyright 2011 Athens Beverly Hills ΔΡ.Αθανασίου